Cosmetica

Salonul Nails Story este un loc in care orice femeie se simte pe deplin rasfatata. Este locul in care te duci daca vrei sa te relaxezi, sa arati mai bine, sa socializezi. Multitudinea serviciilor in beneficiul frumusetii fac din Nails Story locul preferat de rasfat al doamnelor.

Cosmetica, dincolo de un serviciu de infrumusetare, poate fi luata drept o terapie. O persoana care va intra in salonul nostru, fara indoiala va avea o stare de spirit mult mai buna dupa aplicarea unui tratament complet si schimbarea imaginii.Deoarece orice ten adora sa fie rasfatat, va recomandam tratamentele faciale, cu produsele profesionale marca “Juliette Armand”, de inalta precizie moleculara, adaptate functiilor fiziologice ale pielii, ce fac timpul sa stea in loc! Aceste produse se concentreaza pe nevoile reale ale pielii (hidratare, prevenire si protectie, acnee, intinerire etc).

Tratamente faciale – etape: curatare si peeling, masti faciale, serumuri, creme faciale, caviar therapy/chocolate therapy/whitening therapy etc.

Mergand la aceeasi cosmeticiana de fiecare data, ea va iti va cunoaste tenul si ii va putea urmari evolutia in timp.

La Nails Story beneficiezi de infumusetare gene/sprancene, tatuaj sprancene, tratamente faciale si epilare la cele mai inalte standarde!

Ai grija de tenul tau!