Salonul Nails Story este o poveste despre unghii frumoase, atent intretinute, la cele mai inalte standarde si un ten impecabil. Ne definim prin calitate, profesionalism si pasiune, iar confortul si siguranta clientelor noastre sunt prioritatile principale ce stau la baza serviciilor pe care le oferim. Personalul calificat, masurile stricte de igiena si atmosfera noastra primitoare transforma timpul petrecut la noi intr-o experienta unica, plina de relaxare si lipsita de griji.

Lucram cu branduri americane, cele mai bune si sigure produse profesionale de pe piata. Calitatea lor este atestata de certificatele de calitate conform normelor UE.

Acestea sunt:

ibd – folosim acest brand pentru geluri, acryl si oja semiperamenta, datorita formulelor lipsite de substante cancerigene prezente in majoritatea produselor.

ZOYA – Este oja cea mai sigura si cu cea mai mare rezistenta din lume. Este 100% sigura pentru femeile insarcinate si cele care alapteaza deoarece nu contine formaldehide, toluen, camfor si dibutiftalat.

Punem la dispozitia clientelor noastre o gama variata in sute de culori de oja clasica, oja semipermanenta si geluri, astfel incat putem satisface si cele mai pretentioase cereri.

Sterilizarea ustensilelor se face in autoclav omologat, conform normelor de igiena in vigoare, fiind desfacute in fata fiecarui client.

Juliette Armand – cosmeticele create de “Juliette Armand” sunt renumite pentru utilizarea tehnologiei de ultima ora, eficacitatea lor impresionanta si siguranta pentru piele.

Salonul este localizat in Piata Dorobanti, pe str. Sofia, nr. 26, Sector 1, Bucuresti, usor accesibil prin toate mijloacele de transport.