Manichiura semipermanenta – Avantaje si dezavantaje

Fiecare femeie este speciala.

La Nails Story apreciem femeia si puterea ei de a trece peste orice obstacol din timpul saptamanii. Cumparaturi, job, intalniri, gatit, casa si toata atentia pe care trebuie sa i-o dea familiei.

Este foarte greu sa termini o saptamana bine, daca nu o si incepi la fel.

Deoarece ne preocupam ca orice clienta ce ne paseste pragul sa aiba parte de rasfat si atentie, in acest articol ne-am propus sa iti vorbim despre o solutie pentru ca tu sa ai mai mult timp spre a-ti duce la bun sfarsit toate obiectivele pe care le propui.

Manichiura solicita timp, timp de care poate tu nu beneficiezi indeajuns.

Nails Story iti va prezenta avantajele si dezavantajele manichiurii semipermanente. Astfel, vei intelege mai bine de ce trebuie sa optezi pentru manichiura semipermanenta daca vrei sa scapi de grija unghiilor pentru o perioada de timp destul de mare.

Manichiura semipermanenta – Avantaje

-Oja semipermanenta poate avea o multitudine de nuante, exact ca si ojele normale.

-De asemenea, poti opta pentru orice model sau forma a unghiei, deoarece manichiura semipermanenta iti da aceasta posibilitate.

-Pe langa unghiile cu gel sau cele acryl, oja semipermanenta ataca mult mai putin unghia deoarece finisajul este natural.

-Poate cel mai important avantaj este durabilitatea. Manichiura semipermanenta poate dura de la 2 saptamani, ajungand chiar si pana la 4.

-Fata de unghiile cu gel, oja semipermanenta are o durata mult mai mica de uscare, asadar poti sa iti reiei activitatile imediat.

-Daca nu iti place sau nu poti sa speli vesela sau orice alta activitate cu manusi, manichiura semipermanenta iti ofera si acest beneficiu. Fata de unghiile cu gel, ce sunt predispuse la crapare, manichiura semipermanenta este flexibila si nu crapa.

Manichiura semipermanenta – Dezavantaje

-Manichiura semipermanenta nu prezinta foarte multe dezavantaje.

-Un dezavantaj il prezinta folosirea luminii UV. Expunerea la radiatiile UV poate produce afectiuni ale pielii. Tocmai de aceea, este indicat sa aplici o crema protectoare inainte.

-Deoarece manichiura semipermanenta are o durabilitate intre 2 si 4 saptamani, unghia va creste destul de mult, ceea ce poate dauna aspectului estetic.

-Daca unghiile tale sunt subtiri, respective fragile, iti indicam sa nu optezi pentru manichiura semipermanenta.

-Daca totusi iti doresti sa incerci aceast tip de manichiura, ia in considerare ca trebuie sa faci pauze destul de mari intre sedinte. Unghia se deterioreaza mai mult si devine mai subtire.

O alternativa buna pentru clientele ce prezinta unghii fragile este manichiura cu gel. Gelul este mai gros decat oja semipermanenta si astel “protejeaza” unghia mai bine.

Vrei sa stii mai multe despre serviciile si preturile noastre? Te asteptam pe site!

Aloca-ti timp doar pentru tine si programeaza-te la o sedinta de rasfat la numarul de telefon:
0729 801 610.

Leave a Reply