5 Modele unghii petrecere

Urmeaza sa participi la un eveniment? Sau poate un party dat de prieteni cu ocazia finalului de saptamana?

Indiferent de scopul petrecerii, important este sa arati exceptional. Rochia perfecta, coafura potrivita, tocurile elegante.

Toate sunt importante pentru a te simti sclipitoare. Insa, nu trebuie sa uitam de un aspect foarte important: unghii. Exact! Detaliile mici fac diferenta, asa cum ne place noua sa spunem.

Bineinteles ca nu iti permiti sa te duci la o petrecere cu o manichiura simpla, ce nu se potriveste cu tinuta ta.
Totul trebuie sa fie intr-o perfecta armonie.

Asadar, in acest articol, iti vom prezenta 5 modele unghii petrecere. Unele mai extravagante, altele mai stralucitoare sau de ce nu, niste modele unghii petrecere putin mai simple, dar care sa iti asigure sclipirea pe ringul de dans.

MODELUL NUMARUL 1

Daca nu esti adepta paietelor, pietrelor, pietricelelor sau oricarui model ce include una din acele metodele mentionate, atunci poti opta pentru acest gen de model.

O culoare ce se potriveste cu outfitul tau de la petrecere si un model in care sa apara cateva dungi uniforme aurii sau argintii. Daca vrei ceva si mai simplu, poti opta oricand la niste unghii petrecere in care si culoarea ojei, dar si a dungilor sa fie la fel. O sa se observe o mica stralucire, eleganta.

MODELUL NUMARUL 2

Lucrurile deja devin din ce in ce mai serioase. Acest model de unghii petrecere noi il recomandam doar daca outfitul pe care il porti este simplu.

Daca rochia, de exemplu, este neagra, simpla, atunci poti opta pentru aplicarea unor pietre pe o unghie sau chiar pe toate.

In schimb, daca rochia ta are deja anumite pietre sau paiete, atunci nu iti recomandam acest model. De ce? Deoarece noi vrem sa ne asiguram ca tu o sa arti perfect la eveniment si ca o sa iesi in evidenta.

Nu ne dorim ca tu sa fii disco ball-ul petrecerii, in schimb..

MODELUL NUMARUL 3

Se intampla deseori ca o clienta sa nu se poata decide asupra culorii unghiilor. Ei bine, modelul acesta de unghii petrecere este Solutia pe care le-o oferim. Daca evenimentul la care participi are loc vara sau pe plaja, si mai bine.

De obicei, clientele aleg acest tip de model vara, deoare culorile deschise se potrivesc sezonului cald. Insa, daca evenimentul la care participi are loc in sezonul rece, nu este niciun impediment. Poti oricand sa optezi pentru niste culori reprezentattive sezonului rece, precum nuantele de verde inchis sau maro.

MODELUL NUMARUL 4

Nu ai cum sa dai gres cu modelul acesta. Alegi o nuanta care sa se potriveasca cu ceea ce porti sau din contra, nuanta poate fi o pata de culoare. Dupa, un strat de o oja cu sclipici ce are culoarea la fel ca celelalte unghii. Este un model de unghii petrecere ce reprezinta o varianta de mijloc, nu este un model prea stralucitor, insa nici prea basic.

MODELUL NUMARUL 5

Aplicarea pietrelor pe unghii este o alegere buna daca esti o persona careia ii plac modelele mai speciale. Nu orice opteaza pentru acest model, insa noi iti garantam ca in combinatie cu un out-fit potrivit, o sa fii sufletul petrecerii.

Vrei sa stii mai multe despre serviciile si preturile noastre? Te asteptam pe site!

Aloca-ti timp doar pentru tine si programeaza-te la o sedinta de rasfat la numarul de telefon:
0729 801 610.

Nails Story – Ingrijirea ta este bucuria noastra!

Leave a Reply