Unghii acryl

Tips natural cu acryl pink sau clear

120 RON

Acest tip de manichiura ofera unghiilor un aspect impecabil, rezistenta in ciuda activitatilor de zi cu zi permitandu-le sa creasca fara rupere sau casare. Tipsul (unghia falsa) se aplica in prelungirea unghiei naturale, se ajusteaza marimea si forma in functie de si se acopera cu acryl clear sau pink.

Tips French (din oja) cu acryl pink sau clear

125 RON

Pe tipsul natural se deseneaza linia french, cu oja alba, intre straturile de acryl pink sau clear.

Tips cu acryl pink, clear si white (French)

135 RON

Pe tipsul natural se deseneaza linia french, cu acryl alb, intre straturile de acryl pink si clear.

Constructie cu acryl

140 RON

Constructia cu acryl ofera unghiilor un aspect impecabil, rezistenta in ciuda activitatilor de zi cu zi permitandu-le sa creasca fara rupere sau casare. Presupune prelungirea unghiei naturale cu acryl.

Unghii acryl - Constructie cu acryl pink, clear si white (French)

175 RON

Constructia cu acryl ofera unghiilor un aspect impecabil, rezistenta in ciuda activitatilor de zi cu zi permitandu-le sa creasca fara rupere sau casare. Constructia cu acryl pink, clear si white presupune desenarea liniei french cu acryl alb intre staturile de acryl pink si clear.

Protectie pe unghia naturala

85 RON

Acest serviciu presupune aplicarea acrylului direct pe lungimea unghiei naturale urmand pasii tehnici necesari pentru aderenta si durabilitate.

Constructie sau aplicare unghii acryl pedichiura

140 RON

Presupune aplicarea de acryl pe unghiile naturale si prelungirea lor daca se doreste. De preferat a nu se purta incaltari inchise rigide care pot presa unghiile.

Unghii acryl - Intretinere

85 RON

Intretinerea se face o data la doua sau trei saptamani, depinde de rapiditatea cu care creste unghia. Se ajusteaza lungimea si forma, se indeparteaza acrylul vechi si se aplica altul nou.

French acryl white

35 RON

Este linia french desenata cu acryl white pe varful unghiilor.

Vino sa vezi ultimele modele