Tratamente maini si unghii de care poti beneficia la

Speram ca ati petrecut impreuna cu cei dragi de Sarbatori, iar Noul An v-a prins fericiti si plini de bucurie!

Va anuntam ca salonul nostru nu a avut prea multa pauza pentru ca ne dedicam mereu clientilor nostri, iar asta este bucuria noastra cea mai mare!

Si cum stim ca, odata cu trecerea Sarbatorilor de iarna, aveti nevoie de o sesiune de relaxare, in acest articol va prezentam de ce tratamente pentru maini si unghii puteti beneficia la Nails Story!

De asemenea, unghiutele cer si ele o sesiune de rasfat, asa ca noi am dat startul programarilor atat pentru unghii gel, cat si pentru pedichiura. Va puteti programa aici sau ne puteti suna la numarul de telefon 0729 801 610.

Tratamente pentru maini si unghii de care puteti beneficia intr-o vizita la noi:

1. Manichiura tratament

Manichiura tratament este alegerea perfecta pentru unghiile cu probleme. Fie ca sunt casante sau se exfoliaza, avem solutia perfecta.

Pentru a le revitaliza, hidrata si reda naturaletea va oferim manichiura tratament. Afla mai multe detalii aici

2. Manichiura SPA

Manichiura SPA este un adevarat rasfat pentru maini si unghii. Deoarece dorim sa va transformam timpul petrecut la noi intr-o experienta unica si plina de relaxare va oferim acest tip de manichiura. Vezi ce presupune acest tratament aici

3. Tratament pentru maini cu parafina

Parafina este un derivat din petrol. Are un aspect sub forma de ceara ce catifeleaza si hidrateaza in profunzime pielea. Pentru ca tratamentul sa fie eficient, dar si relaxant, urmarim pasii evidentiati aici

Vrei sa stii mai multe despre serviciile si preturile noastre? Te asteptam pe site!

Aloca-ti timp doar pentru tine si programeaza-te la o sedinta de rasfat la numarul de telefon:
0729 801 610.

Nails Story – Ingrijirea ta este bucuria noastra!

Leave a Reply