Unghii gel de poveste doar la Nails Story

Sa ne gandim putin cat de dificil este sa fii femeie: trebuie sa fii intotdeauna gata la timp, sa arati extraordinar chiar si atunci cand iesi la o plimbare. Sa gasesti stilul potrivit personalitatii tale. Sa fii la moda, dar in acelasi timp sa imbini moda cu caracterul tau.

Iar, in cele din urma, sa fii mereu pregatita pentru o noua saptamana aglomerata. Cumparaturi, familie, job, prieteni, treburi casnice si multe alte task-uri pe care o femeie trebuie sa le indeaplineasca.

Daca adunam toate aceste lucruri, in fond, prioritare, si inmultim cu cele 12 ore ale unei zile, rezultatul va fi urmatorul: NU MAI ESTE TIMP SI PENTRU TINE!

Pentru relaxare, pentru odihna, pentru hobby-uri.

Noi, femeile, suntem intotdeauna gata de orice. Indiferent ca toata ziua am fost la job, seara tot vom avea energia necesara sa gatim sau sa iesim cu prietenii. Si vom arata de parca am dormit toata ziua! De ce? Exact, noi suntem pregatite de orice!

Deoarece stim cat de greu este cateodata sa fii femeia puternica si pregatita pentru o noua zi plina, Nails Story iti pregateste o sedinta de relaxare in cadrul unei programari la manichiura.

Si deoarece vrem ca tu sa arati imepcabil in orice moment, in acest articol iti vom prezenta o solutie pentru ca unghiile tale sa arate fresh, frumoase si aranjate mereu.

Pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie, in continuare iti vom prezenta avantajele si dezavantajele acestui tip de manichiura – unghii gel.

AVANTAJE UNGHII GEL

1. Pe unghii cu gel poti opta pentru orice model iti doresti. In salonul nostru gasesti sute de modele pentru unghii gel, unele chiar si 3D.

2. Nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu forma lor. Poti alege sa fie rotunde, patrate, balerina.

3. Unghiile cu gel arata exact ca cele naturale.

4. Amestecul ce se foloseste pentru a se realiza gelul aplicat pe unghii este inodor, astel chiar si viitoarele mamici pot opta pentru unghii gel.

DEZAVANTAJE UNGHII GEL

1. Primul dezavantaj are in vedere pretul mai ridicat al manechiurii unghii gel, decat alte variante de manichiura.

2. Fata de unghii acryl, unghiile cu gel nu rezista la fel de mult. Gelul rezista, insa oja trebuie reimprospatata.

3. In plus, atunci cand se rup, tind sa se sfarame, ceea ce inseamna ca nu le poti repara singura si trebuie sa mergi la salon pentru a indeparta gelul si a-l inlocui.

4. Ininte de aplicarea gelului, unghia naturala trebuie pilita. In timp, acest lucru dauneaza unghiei naturale.

Vrei sa stii mai multe despre serviciile si preturile noastre? Te asteptam pe site!

Aloca-ti timp doar pentru tine si programeaza-te la o sedinta de rasfat la numarul de telefon:
0729 801 610.

Leave a Reply